Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Betaalwijzen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Betaalmethoden


Bij ok-living.nl betaalt u veilig en gemakkelijk. Om uw bestelervaring zo aangenaam mogelijk te maken en een snelle levering te garanderen,

wij bieden verschillende betaalmethoden aan via de betaalprovider unzer.

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

Vooruitbetaling

U kunt ook per bankoverschrijving betalen.
Gelieve het factuurbedrag van de betaalwijze vooruitbetaling onder vermelding van het bestelnummer in de reden van betaling over te maken op de volgende rekening:

Houder: Oskar-Kinderland GmbH u. Co. KG
IBAN: DE67 1207 0000 0378 3800 01 
BIC: DEUTDEBB160

Uit ervaring weten wij dat bankoverschrijvingen 1 à 2 werkdagen in beslag nemen. In individuele gevallen kan het echter langer duren, afhankelijk van de betrokken kredietinstellingen. Zodra wij uw betaling kunnen toewijzen en boeken, ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Belangrijk: vermeld altijd het bestelnummer uit de e-mailbevestiging bij de reden van betaling. Uw bestelling wordt verzonden (afhankelijk van beschikbaarheid uit voorraad) na ontvangst van de betaling.

PayPal

Betaling via PayPal - veilig en gemakkelijk

PayPal

Tijdens het bestelproces wordt u direct doorgestuurd naar PayPal.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wat meestal binnen een paar minuten gebeurt, wordt uw bestelling verzonden, afhankelijk van de beschikbaarheid uit voorraad.

Als PayPal na 10 dagen geen betalingsontvangst kan doorgeven, wordt de bestelling van de klant automatisch door PayPal geannuleerd.
Nog geen persoonlijke PayPal-rekening? Registreer dan met een paar klikken uw bankrekening op www.paypal.com. Registreren bij PayPal duurt maar een paar seconden, want u hoeft alleen uw e-mailadres, adres en bankgegevens in te voeren. Voortaan kunt u veilig en gratis op internet winkelen zonder uw bankgegevens aan derden door te geven.
Als u goederen retourneert, wordt het betreffende bedrag teruggestort op uw PayPal-rekening.
Belangrijk: het bedrag wordt automatisch tijdens het bestelproces afgetrokken van de waarde van de goederen.

Amazon Pay

Betalen via Amazon Pay - de slimme manier van betalen

Amazon Pay

Tijdens het bestelproces wordt u doorgestuurd naar Amazon Pay.

Met Amazon Pay kunt u uw bestelling in een mum van tijd afronden met behulp van de betalings- en adresgegevens die in uw Amazon-account zijn opgeslagen.

Winkel snel en gemakkelijk met de informatie die is opgeslagen in uw Amazon-klantenaccount. Dit betekent dat u de verzend- en betalingsinformatie niet opnieuw hoeft in te voeren. Het Amazon Pay betalingsproces is veilig en aankopen die aan de voorwaarden voldoen worden beschermd door de A-to-Z Garantie.

Met Amazon Pay kunt u de volgende betaalmethoden gebruiken: Kredietkaart, debetkaart of automatische incasso.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wat meestal binnen enkele minuten is, wordt uw bestelling verzonden, afhankelijk van de beschikbaarheid uit voorraad.
Als u goederen retourneert, wordt het betreffende bedrag teruggestort op de oorspronkelijke betaalwijze van uw Amazon-account.

Belangrijk: Het bedrag wordt automatisch afgetrokken van de waarde van de goederen tijdens het bestelproces.

Creditcard

Mastercard of Visa

Creditcard

Betaal gemakkelijk en veilig met uw Mastercard- of Visa-creditcard. uw bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden (afhankelijk van beschikbaarheid uit voorraad).
Belangrijk: om een bijzonder veilige verwerking van uw gegevens via een extra wachtwoord of veiligheidscode te garanderen, is het noodzakelijk om uw creditcard te registreren voor de verificatieprocedure Verified by VISA of Mastercard Identity Check (SecureCode). Uw creditcard wordt onmiddellijk na verzending van uw bestelling belast, dus houd de dag- en maandlimiet van uw creditcard in de gaten.
Belangrijk: verzending vindt plaats (afhankelijk van beschikbaarheid uit voorraad) na ontvangst van de betaling voor uw bestelling.

iDeal

Voor klanten uit Nederland en België 

iDeal

Met iDEAL kunt u gemakkelijk via internetbankieren betalen: na succesvolle aanmelding zal uw bank u door het betalingsproces leiden. Alle belangrijke aankoopgegevens uit uw winkelwagen bij OK-LIVING worden overgenomen in de bankoverschrijving. Bevestig de aankoop alleen nog met een gegenereerde TAN. 
De iDEAL-betaalwijze kan worden gebruikt voor de volgende landen: Nederland en België.
Belangrijk: Voorwaarde voor het gebruik van iDEAL is een factuuradres in Nederland of België en een rekening met online toegang bij een Nederlandse/Belgische bank. Betaling geschiedt via een beveiligd formulier dat niet toegankelijk is voor OK-LIVING. De goederen worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden (onder voorbehoud van beschikbaarheid van de goederen).
Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 65001 waarderingen

€ 0,00