Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €
1

U kunt uw bestelling binnen 30 dagen gratis en zonder opgave van reden aan ons retourneren.

2

Schrijf ons een e-mail met het bestelnummer en u ontvangt een gratis retourlabel voor uw bestelling.

3

Verpak de bestelling zoals ontvangen en bevestig de retourbon goed zichtbaar aan het pakket.

4

Het pakket wordt bij u opgehaald door een transportbedrijf.

5

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, zullen we het bedrag terugbetalen via uw oorspronkelijke betaalmethode.

Annuleringsinformatie

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, gedefinieerd als natuurlijke personen die een juridische transactie aangaan voor doeleinden die niet overwegend kunnen worden toegeschreven aan hun commerciële of zelfstandige beroepsactiviteit.

 • U heeft het recht om dit contract binnen een maand zonder opgave van redenen op te zeggen.
 • De herroepingstermijn bedraagt één maand vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde de goederen in bezit heeft genomen.

Gebruik het herroepingsrecht

 • Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons duidelijk laten weten dat u de overeenkomst wilt herroepen.
 • Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat u de kennisgeving van uw uitoefening van het herroepingsrecht verzendt voordat de herroepingstermijn is verstreken.
 • U kunt gebruik maken van het voorbeeldformulier voor herroeping dat aan u is verstrekt.

Gevolgen van intrekking

 • Nadat u de overeenkomst heeft herroepen, zijn wij verplicht om u alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten, onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen terug te betalen vanaf de dag waarop wij bericht van uw ontvangst hebben ontvangen. annuleringscontract werden geïnformeerd.
 • Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u bij de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk een ander soort terugbetaling met u is overeengekomen.
 • Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat wij de goederen hebben teruggekregen of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd.

Sjabloonvoorbeeld van een annuleringsformulier


Als u het contract wilt annuleren, vult u dit formulier in en stuurt u het naar ons terug.

Bij: OK Living GmbH & Co. KG Upstallstraße 13, 14772 Brandenburg

Faxnummer: +493381799572
E-mailadres: info@ok-living.de

Ik/wij (*) herroep(en) hierbij het door mij/ons (*) gesloten contract voor de aankoop van de volgende goederen (*)/het verlenen van de volgende dienst (*)

Besteld op (*)/ontvangen op (*)

Naam van de consument(en) Adres van de consument(en) Handtekening van de consument(en) (alleen voor papieren kennisgeving)

Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.


De goederen retourneren

 • U bent verplicht artikelen die als pakket kunnen worden verzonden, onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen vanaf de dag waarop u ons op de hoogte stelt van uw herroeping van dit contract, aan ons te retourneren of te overhandigen.
 • Wij dragen de kosten voor het retourneren.

Waardeverlies van de goederen

 • U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen als deze te wijten is aan een behandeling van de goederen die verder gaat dan het controleren van het type, de eigenschappen en de functionaliteit ervan en die niet noodzakelijk was.

Redenen voor uitsluiting of vervaldatum

 • Er bestaat geen herroepingsrecht voor overeenkomsten voor de levering van goederen die individueel zijn vervaardigd of zijn afgestemd op persoonlijke behoeften.
 • Het herroepingsrecht vervalt voortijdig voor verzegelde goederen als de verzegeling na levering is verwijderd, of voor goederen die na levering onherroepelijk met andere goederen zijn vermengd.

Retourvoorwaarden

 • Als u uw bestelling wilt retourneren, bieden wij u een eenvoudig en probleemloos retourproces aan. U kunt uw artikelen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling gratis en zonder opgave van reden aan ons retourneren.
 • Om het retourproces te starten, neemt u contact met ons op door ons een e-mail te sturen met uw bestelnummer. Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, sturen wij u een gratis retourlabel voor uw retourzending.
 • Verpak de artikelen na ontvangst van het retourformulier zorgvuldig in de originele verpakking om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport niet beschadigd raken. Bevestig de retourbon duidelijk zichtbaar op het pakket.
 • Stuur het pakket binnen drie dagen na ontvangst van het retourformulier terug door de instructies op het retourformulier te volgen. Houd rekening met de aangeboden verzendopties, zodat de retourzending ons goed bereikt.
 • Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, controleren wij de staat van de artikelen. Zodra de verificatie is voltooid, storten we uw terugbetaling binnen ongeveer 14 dagen op de oorspronkelijke betaalrekening.
 • We willen het retourproces zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Neem gerust contact met ons op.
Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70596 waarderingen