Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Alles voor hobby en vrije tijd – van A tot Z


Werkplaatsinrichting & Bewaren
Trampoline
Sup- & Kajakwagen
Dakboxen
Heggenscharen
Filter
3Artikel
Bestseller
Trampoline 305cm Complete Set Trampoline 305cm Complete Set
Trampoline 305cm Complete Set

€  190 , 90

Wandkast Grijs/Zwart voor de werkplaats Wandkast Grijs/Zwart voor de werkplaats
Wandkast Grijs/Zwart voor de werkplaats

€  94 , 90

Dakbox Zwart 320 L Rotenbach Dakbox Zwart 320 L Rotenbach
Dakbox Zwart 320 L Rotenbach

€  180 , 90

Perfect uitgerust voor ontspanning of intensief werk in huis en in de tuin

Of u nu een tuinier bent die graag in de weekenden werkt, in uw vrije tijd een creatieve klusser of een fervent watersporter, bij ok-living vindt u alles wat u nodig heeft om uw vrije tijd mooier en naar uw wensen te genieten.

Rust uzelf uit voor uw vakantie en het tuinieren

Met onze praktischeSUP- en kajakwagens, om uw watersportuitrusting te vervoeren, kunt u in de zomer eenvoudig naar het strand gaan en eindelijk het zware sjouwen vergeten. Dankzij hun lichte en stevige aluminium frame en brede banden kunnen de kajakwagens ook over zacht zand rijden en kunt u uw surfplank, kajak en andere uitrusting veilig naar het water vervoeren. In onze Online-Winkel bieden wij ook robuusteDakboxen, om bijvoorbeeld gemakkelijk uw bagage of omvangrijke ski-uitrusting zonder problemen van A naar B te brengen.

Wilt u uw vakantie niet graag op het strand doorbrengen, maar liever thuis in uw eigen tuin genieten, kunt u nu uw passie delen met de juiste tuingereedschappen en accessoires voor de gazons- en heggenverzorging en er in een mum van tijd uw favoriete bezigheid van maken. Mocht u zin hebben in wat beweging tussendoor, bieden onzetrampolines het beste plezier in de tuin voor de hele familie.

Creëer orde en ruimte in uw werkplaats thuis

Het is frustrerend als u wilt knutselen, schroeven, vijlen, meten, zagen of boren, maar het gereedschap en de uitrusting die u nodig heeft telkens niet kunt vinden waar u ze het laatst heeft gezien. Als u dit vaak overkomt, is het tijd om de kelder, garage of schuur op te ruimen, ruimte te maken en mogelijkheden aan te leggen voor geschikte Werkplaatsuitrustingom orde en systeem in uw werkplaats te creëren. Om nooit meer lang te zoeken, kunnen professionals en hobbyisten de juiste doe-het-zelf uitrusting bij Ok-living.be vinden.

U bent op zoek naar inspiratie?

Ok-Living biedt u een ruime keuze aan stijlvollemeubelen voor verschillende gebieden en kamers. Kijk graag eens in onze Online-Winkel – we hebben alles wat u nodig heeft om uw vier muren nog uitnodigender te maken. Een glimp van het buitenleven in de winter moet bij u het warme seizoen inluiden en in de zomer uw tuin in een geliefde plaats omtoveren, waar u met uw buren en vrienden een heerlijke barbecue-avond kunt genieten. Creëer iets nieuws en laat uw tuin met onze modernetuin- en terrasmeubelen stralen.

Misschien wilt u uw keuken vergroten of misschien wilt u een compleet nieuwe keuken kopen. Met onze betaalbare, hoogwaardigekeukenmeubelen geven wij u het plezier aan het koken in uw nieuwe en mooie keuken terug. Bekijk ook onze actuele highlights en mis niet onzesterke aanbiedingen en onze super kortingen. Abonneer u op onzenieuwsbrief, om altijd de nieuwste informaties te krijgen en geen aanbiedingen meer te missen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 63677 waarderingen